Event Details

10 Νοέ
12:00 am to 11:59 pm

Ο.Π.Α.Ν: Δωρεάν δραστηριότητες στα Βοτσαλάκια για την τέχνη

Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά διοργανώνει ολοήμερη εκδήλωση με θέμα: «Η τέχνη του ευ ζην», το Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018, από τις 10:00 έως τις 19:00,  στην παραλία Βοτσαλάκια.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει μια σειρά δωρεάν δράσεων για το ευ ζην, μεταξύ των οποίων αθλητικές δραστηριότητες, εργαστήριο μαγειρικής και ενημερωτικές συζητήσεις για σωστή διατροφή  και για  θέματα σχέσεων γονέων και παιδιών.

Η Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά κα Σταυρούλα Αντωνάκου, σε δήλωσή της τόνισε πως ο Ο.Π.Α.Ν., διοργανώνει μια σειρά αθλητικών, εκπαιδευτικών και ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων στα Βοτσαλάκια, με ελεύθερη είσοδο για όλους. «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που δίνουμε τη δυνατότητα στους δημότες μας να αθληθούν με σημαντικούς αθλητές, να μάθουν τα μυστικά της ισορροπημένης διατροφής, να συζητήσουν για μια καλύτερη σχέση με τα παιδιά τους, να ενημερωθούν για τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να βελτιώσουν την καθημερινότητά τους. Κι όλα αυτά σε ένα όμορφο περιβάλλον, δίπλα στη θάλασσα στα Βοτσαλάκια», σημείωσε η κα Αντωνάκου, λέγοντας πως ως αθλήτρια και η ίδια, γνωρίζει τα οφέλη του αθλητισμού και του ευ ζην. «Θα ήθελα να καλέσω δημότες αλλά και επισκέπτες της πόλης μας, να συμμετάσχουν στις δωρεάν δραστηριότητες του Ο.Π.Α.Ν., για να μάθουν πως μπορούν να αλλάξουν τον τρόπο ζωής τους», τόνισε η Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν.

Φόρμα Κράτησης

Οι online κρατήσεις δεν είναι διαθέσιμες για αυτή την εκδήλωση.