News Detail

admin 19 Σεπτεμβρίου 2023

Open Day στο παράρτημα της οδού Αλκιβιάδου 126

Open Day στο παράρτημα της οδού Αλκιβιάδου 126

Ελάτε να γνωριστούμε!

Το παράρτημα του Πρότυπου Μουσικού Κέντρου Πειραιά στο κέντρο της πόλης, ανοίγει τις αίθουσες διδασκαλίας που διαθέτει,για ανοιχτή συζήτηση και γνωριμία με τα μουσικά όργανα, τις σχολές και τα μουσικά του σύνολα.

Ο Πρόεδρος του ΟΠΑΝ Ιωσήφ Βουράκης, ο διευθυντής του Πρότυπου Μουσικού Κέντρου Πειραιά Βασίλης Μαστοράκης, ο διευθυντής των Μουσικών Εργαστηρίων Στέλιος Γκόλγκαρης, οι καθηγητές:Σταυρούλα Μέντη,Μαρίτα Παπαρίζου,Αντώνης Μυτακίδης,Μαρία Σπανού,Ζήσιμος Σουλκούκης,Αλέξανδρος Χαραλάμπους,Μανώλης Λορέτζος,Γιώργος Παππάς,Ματθαία Σπιταδάκη,Θάνος Θεοδωρόπουλος,Χρίστος Σωτάκης,Βασιλεία Καλλίτση,Μαρία Γκόλγκαρη και Μαριάννα Κακκαβά, θα είμαστε όλοι εκεί την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου, μετά τις 18:00 έως τις 20:00 να σας υποδεχτούμε, να κουβεντιάσουμε και να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας, τώρα, στο ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς.

Για το βιολί,το τσέλο,την κιθάρα,το τραγούδι,το μουσικό μας νηπιαγωγείο,το νέο λαϊκό και παραδοσιακό τμήμα και τα μουσικά μας σύνολα. Ραντεβού στην οδό Αλκιβιάδου 126, το απόγευμα της Πέμπτης 21 Σεπτεμβρίου.

Σας περιμένουμε!