News Detail

admin 16 Ιουνίου 2021

Τζάμπολ Αγάπης

Ο Δήμος Πειραιά, με τον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας, μαζί με το “Τζάμπολ Αγάπης”, σας προσκαλούν στην εκδήλωση “Με μία μπάλα του μπάσκετ να ενώνει όλα τα παιδιά”!
Ελάτε παιδιά και γονείς, να βάλετε όσα περισσότερα καλάθια γίνεται! Να παίξετε με τη μπάλα του μπάσκετ σε διαγωνιστικά παιχνίδια, να υποστηρίξετε το πρόγραμμα της Ειδικής Καλαθοσφαιρικής Αγωγής για την επόμενη σχολική περίοδο 2021 – 2022!
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021 στην πλατεία του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά από τις 18:00 έως τις 20:00 το απόγευμα. Εκεί, θα σας περιμένουν οι δύο φορητές μπασκέτες του “Τζάμπολ Αγάπης”!
Με τη συμμετοχή σας διεκδικείτε καλαθοσφαιρικά δώρα που προσέφεραν οι ομάδες μπάσκετ της Α1 του Ελληνικού Πρωταθλήματος και ο ΕΣΑΚΕ!
Ας πετύχετε όλοι μικροί και μεγάλοι, καταργώντας κάθε διαφορετικότητα, όσα περισσότερα καλάθια μπορείτε!
Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα έχετε τη δυνατότητα να συνεισφέρετε προεραιτικά με όποιο ποσό επιθυμείτε, στο έργο του “Τζάμπολ Αγάπης”.
Ο ΟΠΑΝ Πειραιά και το “Τζάμπολ Αγάπης”, την επόμενη σχολική περίοδο θα πραγματοποιήσουν το αθλητικό καλαθοσφαιρικό πρόγραμμα “Μπασκετικός Αδερφός” για όλες τις σχολικές μονάδες Ειδικής Αγωγής του Δήμου Πειραιά!
Σχετικά με το πρόγραμα της Ειδικής Καλαθοσφαιρικής Αγωγής του “Τζάμπολ Αγάπης”
Το “Τζάμπολ Αγάπης” ξεκίνησε την πορεία του στον Πειραιά, το 2016, από τον Ιωάννη Τσουμπρή, καθηγητή Φυσικής Αγωγής και γονέα παιδιού με αυτισμό. Η πρώτη αγωνιστική δράση πραγματοποιήθηκε για το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο για παιδιά με Αυτισμό του Πειραιά, με την υποστήριξη του Δήμου Πειραιά και των συλλόγων καλαθοσφαίρισης Α.Ο.Φ. ΠΟΡΦΥΡΑΣ, ΠΕΙΡΑΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ, ΕΡΜΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ & ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΚΑΛΛΙΠΟΛΗΣ.
Πλέον αποτελεί εξειδικευμένο πρόγραμμα προπόνησης ΑμεΑ, με έδρα το Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας και με παραρτήματα σε περιοχές της Αττικής, της Θεσσαλονίκης αλλά και σε Επαρχιακές Πόλεις.
Περισσότερες πληροφορίες για το “Τζάμπολ Αγάπης”: www.tzampolagapis.gr
Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Πειραιά 210-4137-708, 210-4177-389, 210-4136-355
Τζάμπολ Αγάπης 210-4186343 6944307959