Νέα Και Ανακοινώσεις Του ΟΠΑΝ

01 Απρ
By: admin 0 0

Στην δημιουργία ενός πολυχώρου πολιτισμού και αθλητισμού προχωράει ο Ο.Π.Α.Ν.

Στην δημιουργία ενός πολυχώρου πολιτισμού και αθλητισμού προχωράει ο Ο.Π.Α.Ν.
Ανταποκρινόμενοι στις υψηλές ανάγκες των δημοτών για ακόμη περισσότερους χώρους δημιουργίας και άθλησης, προχωράμε στην διαμόρφωση ενός νέου χώρου στην καρδιά του Πειραιά και στην πλήρη αξιοποίηση του.
Συγκεκριμένα εξασφαλίσαμε και αξιοποιούμε ένα κτίριο στο κέντρο του Πειραιά λειτουργώντας παράρτημα του Πρότυπου Μουσικού Κέντρου Πειραιά (Π.Μ.Κ.Π.), Θεατρικό Εργαστήρι, Εργαστήρι Ζωγραφικής, Αίθουσα χορό-διδασκαλίας αλλά και το πρώτο δημοτικό γυμναστήριο που θα εξυπηρετεί την 2η δημοτική κοινότητα του Πειραιά.
Ο πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν. ο οποίος υπήρξε και εμπνευστής της ιδέας για την δημιουργία του πολυχώρου τόνισε:
“ Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γιατί οι συνεργάτες μου και εγώ πετύχαμε ένα στόχο που είχα από την αρχή της θητείας μου, στην δημιουργία δηλαδή ενός πολυχώρου Πολιτισμού και Άθλησης στο κέντρο του Πειραιά. Παρόλες τις αντικειμενικές δυσκολίες συνεχίζουμε να εργάζομαι σκληρά έχοντας ως αποκλειστικό μου στόχο την εξυπηρέτηση των δημοτών μας και την εύκολη και ελεύθερη πρόσβαση στους τομείς που εκπροσωπεί ο Ο.Π.Α.Ν., δηλαδή τον Πολιτισμό, την Άθληση και τη Νεολαία μας.”
Οι εργασίες έχουν ξεκινήσει και μόλις το επιτρέψουν οι υγειονομικές συνθήκες θα λειτουργήσουν τα πρώτα τμήματα.
Πληροφορίες
25 Μαρ
By: admin 0 0

Χρόνια Πολλά Ελλάδα, Χρόνια Πολλά Έλληνες!

200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση,
200 χρόνια από την ελληνική ανεξαρτησία,
200 χρόνια η γαλανόλευκη κυματίζει ελεύθεροι και όλοι εμείς οι Έλληνες σε όλο τον κόσμο περήφανοι!
Οι εποχές άλλαξαν, οι μικρές πλέον και οι μεγαλύτερες μάχες που δίνουμε όλοι μας καθημερινά για ένα καλύτερο αύριο είναι οι δικές μας μικρές επαναστάσεις. Με τόλμη και ομοψυχία οι Έλληνες έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να προχωράμε μπροστά, να ξεπερνάμε κάθε εμπόδιο και παράλληλα να τιμούμε και να σεβόμαστε τους προγόνους μας.
Σήμερα η Ελλάδα γιορτάζει, σήμερα κάθε Έλληνας, κάθε Ελληνίδα νιώθουν περήφανοι.. Η Ελλάδα κάθε μέρα γιορτάζει την Ελευθερία και την Δημοκρατία της.
Χρόνια Πολλά Ελλάδα, Χρόνια Πολλά Έλληνες!
Ιωσήφ Βουράκης | Πρόεδρος ΟΠΑΝ
Πληροφορίες
24 Μαρ
By: admin 0 0

ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΕΝΤΑΞΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΠΑΝ

Με σκοπό την ένταξη του αθλητικού σωματείου στο πρόγραμμα οικονομικής ενίσχυσης βάση του άρθρου 66 του Νόμου 4735/2020, θα πρέπει να συμπληρωθούν τα παρακάτω πεδία για τον έλεγχο ένταξης ή μη στο εν λόγω πρόγραμμα και τον υπολογισμό του δικαιούμενου ποσού (βάση αλγόριθμου).
Κριτήρια ένταξης:
1. Ερασιτεχνικά αθλητικά σωματεία, που φέρουν ειδική αθλητική αναγνώριση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (Γ.Γ.Α)
2. Εδρεύουν στην περιοχή του Πειραιά
3. Συμμετέχουν σε εθνικά πρωταθλήματα ολυμπιακών αθλημάτων
4. Αφορά σε ομαδικά αθλήματα που έχουν τμήματα σε εθνική κατηγορία (Α,Β,Γ)

  • Για υποβολή αίτησης συμπληρώστε τα στοιχεία σας ΕΔΩ
Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε στο [email protected] ή στο 210 41 36 355
Πληροφορίες
24 Μαρ
By: admin 0 0

Μία καταπακτή με “κρυμμένους” μικρούς θησαυρούς

Μια καταπακτή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά έκρυβε μικρούς, αλλά σημαντικούς θησαυρούς.
Στα πλαίσια της καθημερινής μας φροντίδας στο ΔΘΠ ανακαλύψαμε μέσα σε μία καταπακτή “κρυμμένους” μικρούς θησαυρούς. Σύντομα θα ξεκινήσουν οι εργασίες συντήρησης και τα ευρήματα θα είναι διαθέσιμα στο κοινό.
Πληροφορίες
18 Μαρ
By: admin 0 0

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες καθαρισμού και καλλωπισμού του περιβάλλοντα χώρου του ΟΠΑΝ

🌳Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες καθαρισμού και καλλωπισμού του περιβάλλοντα χώρου του ΟΠΑΝ και με την συντονισμένη προσπάθεια της υπηρεσίας πρασίνου, καθαριότητας και της δημοτικής αστυνομίας, καταφέραμε να κλαδέψουμε και να καθαρίσουμε .
Παράλληλα με τις προβλεπόμενες από τον νόμο διαδικασίες απομακρύνθηκαν από τον χώρο άστεγοι οι οποίοι και προτάθηκε να μεταφερθούν σε ειδικές δομές της πρόνοιας του δήμου μας.
Η μεγάλη επισκεψιμότητα που παρατηρείται στον ευρύτερο περιβάλλοντα χώρο του οργανισμού, λόγω των περιοριστικών μέτρων κατά της εξάπλωσης της πανδημίας και η διατήρηση μιας ευπρεπούς εικόνας (καθαριότητα κλπ) αφορά όλους τους δημότες μας που μας επισκέπτονται. Ας συντηρήσουμε την καθαρή πλέον εικόνα, η συμβολή σας είναι σημαντική.
Πληροφορίες
17 Μαρ
By: admin 0 0

Τοποθετήθηκαν σήμερα στον περιβάλλοντα χώρο το ΟΠΑΝ στα βοτσαλάκια ειδικές ταΐστρες

🐾 Τοποθετήθηκαν σήμερα στον περιβάλλοντα χώρο το ΟΠΑΝ στα βοτσαλάκια ειδικές ταΐστρες για τα αδέσποτα της περιοχής μας, τα οποία θα έχουν καθημερινά φρέσκο νερό και ξηρά τροφή για τους τετράποδους φίλους μας.
Με αυτό τον τρόπο φροντίζουμε τους αδέσποτους επισκέπτες μας, ενώ ταυτόχρονα θα αποφύγουμε εικόνες με σκόρπιες τροφές, μειώνοντας ταυτόχρονα το κίνδυνο από φόλες και επικίνδυνες τροφές.
Πληροφορίες
16 Μαρ
By: admin 0 0

Ανακαίνιση και εκσυγχρονισμός του πολυχώρου “Κωσταράκος”

Ευχαριστούμε τον κ. Ευάγγελο Μαρινάκη πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός και πρώτο δημοτικό σύμβουλο της πόλης μας, αλλά και την ΠΑΕ Ολυμπιακός, που για ακόμη μία φορά ανταποκρίθηκαν άμεσα και έμπρακτα, αναλαμβάνοντας την ανακαίνιση και τον εκσυγχρονισμό του πολυχώρου “Κωσταράκος”, αναβαθμίζοντας με αυτό τον τρόπο ένα σημείο της πόλης μας που τι έχει ιδιαίτερη ανάγκη.

Πληροφορίες
13 Μαρ
By: admin 0 0

Θρυλική πρόκριση για την γυναικεία ομάδα υδατοσφαίρισης του Ολυμπιακού

Θρυλική πρόκριση για την γυναικεία ομάδα υδατοσφαίρισης του Ολυμπιακού γράφοντας άλλη μια χρυσή σελίδα στην ιστορία του Πειραϊκού συλλόγου! Με σπουδαία νίκη στον αποψινό δεύτερο προημιτελικό με σκορ 10-5 προκρίθηκε στο final4 της LEN Euroleague. Αυτή είναι η πέμπτη πρόκριση τα τελευταία έξι χρόνια και η όγδοη συνολικά! Μία τεράστια επιτυχία αν αναλογιστούμε ότι οι ερυθρολευκες είναι χωρίς αγώνες τους τελευταίους 5 μήνες και αγωνίζονται χωρίς ξένη παίκτρια! Να εκφρασουμε τα συγχαρητήρια μας σε όλους τους προπονητές, τις αθλήτριες και όλους τους

Πληροφορίες
10 Μαρ
By: admin 0 0

Τα 96 χρόνια σπουδαίας ιστορίας συμπληρώνει σήμερα ο σύλλογος που είναι συνδεδεμένος με τον Πειραιά μας, ο Ολυμπιακός!

Τα 96 χρόνια σπουδαίας ιστορίας συμπληρώνει σήμερα ο σύλλογος που είναι συνδεδεμένος με τον Πειραιά μας, ο Ολυμπιακός! Η ομάδα που είναι η μεγαλύτερη στην Ελλάδα και γεμίζει με τις επιτυχίες της, σε όλα τα αθλήματα που συμμετέχει, χαρά και υπερηφάνεια τα εκατομμύρια των φιλάθλων της σε όλο τον κόσμο! Ένας σύλλογος με τεράστιο κοινωνικό έργο, που είναι πάντα έτοιμος να βοηθήσει τους συναθρώπους μας εντός και εκτός συνόρων. Και φυσικά να μην ξεχνάμε τις ακαδημίες του, που πάρα πολλά παιδιά μαθαίνουν τις αξίες του αθλητισμού και προετοιμάζονται να γίνουν οι αυριανοί πρωταθλητές. Αυτός είναι ο Θρύλος που μας κάνει να συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε!
Χρόνια πολλά στον Ολυμπιακό Σύλλογο Φιλάθλων Πειραιώς!
Πληροφορίες
08 Μαρ
By: admin 0 0

Διευρύνεται το δίκτυο των κάδων ανακύκλωσης

Διευρύνεται το δίκτυο των κάδων ανακύκλωσης, τοποθετήθηκαν σήμερα στις εγκαταστάσεις του Ο.Π.Α.Ν., στο δημοτικό κολυμβητήριο “Ανδρέας Γαρύφαλλος”, στα κλειστά γυμναστήρια “Σαλπέας” και Καμίνια.
Ο πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν. κύριος Ιωσήφ Βουράκης δήλωσε: “ Η ανακύκλωση είναι θέμα παιδείας πλέον και αποτελεί κομμάτι της καθημερινότητας των Πειραιωτών, από σήμερα με την βοήθεια του αντιδημάρχου κ. Ρέππα, τον οποίο ευχαριστώ ιδιαίτερα, όλοι οι Πειραιώτες όπου θα επισκέπτονται τους αθλητικούς χώρους θα έχουν την δυνατότητα να διαχωρίζουν τα απορρίμματα τους και να συμβάλλουν και εκείνοι με τον τρόπο τους σε αυτή την τεράστια προσπάθεια που κάνει η δημοτική αρχή, της ανακύκλωσης”.
Σε αυτούς τους τους κάδους εναποθέτουμε όλα τα ανακυκλώσιμα υλικά και σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να χρησιμοποιούνται για άλλου είδους απορρίμματα.
Μαζί βάζουμε προτεραιότητα εκτός από το να διατηρούμε τους αθλητικούς μας χώρους καθαρούς, την προστασία του περιβάλλοντος.
Πληροφορίες