News Detail

admin 12 Σεπτεμβρίου 2022

3η Σκυταλοδρομία Αγάπης <Βασίλης Τοκάκης>

Κολυμπάμε για την Ζωή.

Σκυταλοδρομία Κολύμβησης – 18 Σεπτεμβρίου -10:00πμ. / Δημοτικό Κολυμβητήριο Ανδρέας Γαρύφαλος  (πλαζ Βοτσαλάκια)

Η σκυταλοδρομία κολύμβησης «Κολυμπάμε για τη ζωή» ήταν μία ιδέα του αείμνηστου Βασίλη Τοκάκη για να στηριχθεί το έργο του Ομίλου Εθελοντών κατά του Καρκίνου – ΑγκαλιάΖΩ.  Μία ιδέα που υλοποίησε με επιτυχία ο Ο.Π.Α.Ν. του Δήμου Πειραιά και αποτελεί θεσμό για τα αθλητικά δρώμενα της πόλης.

Για να τιμηθεί μάλιστα η μνήμη του Βασίλη Τοκάκη, που διετέλεσε για χρόνια δ/ντης Επικοινωνίας του Δήμου Πειραιά, ο αγώνας της ερχόμενης Κυριακής (10 π.μ.)  φέρει το όνομά του.

Η εφετινή διοργάνωση  θα σηματοδοτήσει και την επανεκκίνηση για το δημοτικό κολυμβητήριο «Ανδρέας Γαρύφαλλος» που πλήρως ανακατασκευασμένο θα παραδοθεί προς χρήση στους συλλόγους και στο δημότες.

Δήλωση προέδρου Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Πειραιά – Ιωσήφ Βουράκη :

“Όλοι εμείς που είχαμε την τύχη να γνωρίσουμε από κοντά το Βασίλη παίρναμε καθημερινά ένα μάθημα του τι σημαίνει να αγαπάω τη ζωή, να παλεύω για αυτήν, να αγαπάω την οικογένειά μου, να παλεύω για να ζήσω δίπλα στην οικογένειά μου, να αγαπάω τον συνάνθρωπο μου και να θέλω να τον βοηθήσω αλλά το σημαντικότερο απ’ όλα μάθαμε τι σημαίνει να κερδίζεις. Θέλω να ευχαριστήσω μέσα απ’ την καρδιά μου τους συνεργάτες μου πλέον από τον όμιλο «Αγκαλιάζω» που με την αγάπη τους και την επιμονή τους, μας βοήθησαν έτσι ώστε να πραγματοποιήσουμε το όραμα του φίλου μας του Βασίλη όσο ακόμα ήταν κοντά μας , αλλά και να τιμήσουμε την μνήμη του δίνοντας το όνομα του σε μία κολυμβητική σκυταλοδρομία αγάπης που σκοπό της έχει να ενημερώσει αλλά και να στηρίξει τις οικογένειές όλων όσων νοσούν. Μέσα από την αγάπη των ανθρώπων που «Αγκαλιάζω» το κανεις μόνος , γίνεται πράξη. Σας περιμένουμε όλους την Κυριακή 18/9 στο Δημοτικό κολυμβητήριο «Αντρέας Γαρύφαλλος» να φτιάξουμε μία μεγάλη ανθρώπινη αλυσίδα , να τιμήσουμε τον φίλο μας τον Βασίλη αλλά και να αποδείξουμε ότι κανένας δεν είναι μόνος! ”