News Detail

admin 3 Σεπτεμβρίου 2022

3η σκυταλοδρομία αγάπης « ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΟΚΑΚΗΣ» την Κυριακή 18/9/22 στο δημοτικό κολυμβητήριο « Αντρέας Γαρύφαλλος»

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, σε συνεργασία με τον όμιλο κατά του καρκίνου «Αγκαλιάζω», πραγματοποιείται στο ανακαινισμένο πλέον Δημοτικό μας κολυμβητήριο « Ανδρέας Γαρύφαλλος» η κολυμβητική σκυταλοδρομία αγάπης. Η φετινή διοργάνωση θα αποτελεί ορόσημο καθώς πλέον θα φέρει το όνομα του ανθρώπου που την οραματίστηκε και μας παρακίνησε να την πραγματοποιήσουμε .
Σας καλούμε όλους στην 3η σκυταλοδρομία αγάπης « ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΟΚΑΚΗΣ» την Κυριακή 18/9/22 στο δημοτικό κολυμβητήριο « Αντρέας Γαρύφαλλος» στην πλαζ Βοτσαλάκια .
📌Δήλωση συμμετοχής στο opanpireas.gr
Δήλωση προέδρου του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Πειραιά Ιωσήφ Βουράκης
“Όλοι εμείς που είχαμε την τύχη να γνωρίσουμε από κοντά το Βασίλη παίρναμε καθημερινά ένα μάθημα του τι σημαίνει να αγαπάω τη ζωή, να παλεύω για αυτήν, να αγαπάω την οικογένειά μου, να παλεύω για να ζήσω δίπλα στην οικογένειά μου, να αγαπάω τον συνάνθρωπο μου και να θέλω να τον βοηθήσω αλλά το σημαντικότερο απ’ όλα μάθαμε τι σημαίνει να κερδίζεις. Θέλω να ευχαριστήσω μέσα απ’ την καρδιά μου τους συνεργάτες μου πλέον από τον όμιλο «Αγκαλιάζω» που με την αγάπη τους και την επιμονή τους, μας βοήθησαν έτσι ώστε να πραγματοποιήσουμε το όραμα του φίλου μας του Βασίλη όσο ακόμα ήταν κοντά μας , αλλά και να τιμήσουμε την μνήμη του δίνοντας το όνομα του σε μία κολυμβητική σκυταλοδρομία αγάπης που σκοπό της έχει να ενημερώσει αλλά και να στηρίξει τις οικογένειές όλων όσων νοσούν. Μέσα από την αγάπη των ανθρώπων που «Αγκαλιάζω» το κανεις μόνος , γίνεται πράξη. Σας περιμένουμε όλους την Κυριακή 18/9 στο Δημοτικό κολυμβητήριο «Αντρέας Γαρύφαλλος» να φτιάξουμε μία μεγάλη ανθρώπινη αλυσίδα , να τιμήσουμε τον φίλο μας τον Βασίλη αλλά και να αποδείξουμε ότι κανένας δεν είναι μόνος! “