News Detail

admin 1 Δεκεμβρίου 2020

Home for Christmas by ΟΠΑΝ

Αυτά τα Χριστούγεννα θα είναι διαφορετικά από τα άλλα.. θα τα περάσουμε στο σπίτι.
Ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά διοργανώνει την απόλυτη Χριστουγεννιάτικη εμπειρία μέσα από τις δημοφιλέστερες διαδικτυακές πλατφόρμες που όλοι αγαπούν. Με ολοκαίνουριο YouTube κανάλι με κατηγορίες: ΟΠΑΝ Sports. ΟΠΑΝ Culture, ΟΠΑΝ generation, ΟΠΑΝ News, θα προσφέρει πρωτότυπο βίντεο υλικό για όλες τις ηλικίες.
Με Βίντεο μαγειρικής από γνωστό Σεφ που μας μαγειρεύει εύκολες χριστουγεννιάτικες συνταγές μαζί με τις κόρες του, Χριστουγεννιάτικες χειροτεχνίες και στολίδια, Χριστουγεννιάτικες μελωδίες σε συνεργασία με το ΠΜΚΠ. Μια βόλτα στον Στολισμένο Πειραιά από ψηλά – ακριβώς όπως θα φαίνεται από το έλκηθρο του Άγιου Βασίλη. Θα στολίσουμε για πρώτη φορά όλοι μαζί υποβρύχια την δημοτική πισίνα στα βοτσαλάκια. Θα τραγουδήσουν όλα τα παιδιά τα κάλαντα από το σπίτι τους, φτιάχνοντας ένα μαγικό βίντεο-κολλάζ, VR εμπειρίες και πολλά ακόμη, έρχονται……μόνο από τον ΟΠΑΝ!
Πρεμιέρα για το κανάλι μας στο YouTube και στο YouTube Kids

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων:

Σταμάτης Κραουνάκης | Τα θαύματα των Χριστουγέννων

26 Δεκεμβρίου 19:00

στην επίσημη σελίδα του ΟΠΑΝ στο Facebook:
facebook.com/OpanPiraeus

Μαζί με τον μοναδικό Σταμάτη Κραουνάκη θα ζήσουμε “Τα Θαύματα των Χριστουγέννων”! Μια Live Stream εμπειρία που δεν πρέπει να χάσετε.

……………………………………………………………….

REC & Friends | Christmas Unplugged

29 Δεκεμβρίου 21:00

στην επίσημη σελίδα του ΟΠΑΝ στο Facebook:
facebook.com/OpanPiraeus

Ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού Νεολαίας του Δήμου Πειραιά και οι REC παρουσιάζουν ένα Online Stream Unplugged Concert μέσα από το Δημοτικο Θέατρο του Πειραιά.

To #1 Urban Pop συγκρότημα σε μια μουσική συνάντηση μαζί με αγαπημένους του συναδέλφους θα μας ταξιδέψει μουσικά μέσα από χριστουγεννιάτικες μελωδίες, αλλά και γνωστές του επιτυχίες.

Συντονίσου στην επίσημη σελίδα του ΟΠΑΝ στο Facebook για μια αξέχαστη μουσική εμπειρία με Χριστουγεννιάτικη γεύση και άρωμα… Καλοκαιριού!

Δείτε εδώ το TRAILER  και ακολουθηστε το event στο Facebook για να μην χάσετε ούτε δευτερόλεπτο!!!!

#ΟΠΑΝ #HomeForChristmas #Piraeus #Πειραιάς #Christmas #xmas #santa