News Detail

admin 25 Μαΐου 2018

O νέος κανονισμός του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της Ευρώπης υπ’ αριθμ. (ΕΕ) 2016/679 για τα προσωπικά δεδομένα (GDPR)

Αγαπητοί Φίλοι, Πελάτες και Συνεργάτες,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στις 25 Μαΐου τίθεται σε εφαρμογή ο νέος κανονισμός του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της Ευρώπης υπ’ αριθμ. (ΕΕ) 2016/679 για τα προσωπικά δεδομένα (GDPR).

Ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού Νεολαίας (ΟΠΑΝ) Δήμου Πειραιά σέβεται τα δεδομένα σας και δεν προωθεί – δεν διανέμει τα στοιχεία σας σε τρίτους για τυχόν άλλες προωθητικές ενέργειες ή σκοπούς.   

Όσοι από εσάς είστε πελάτες-συνεργάτες μας, εξυπακούεται ότι χρησιμοποιούμε τα στοιχεία σας μόνο για τις μεταξύ μας συμβατικές υποχρεώσεις και με τις προϋποθέσεις και τους σκοπούς που ορίζουν οι σχετικές διατάξεις του νέου Κανονισμού ΕΕ 679/2016, φυλάσσονται και τηρούνται για όσο χρόνο απαιτείται και για τον σκοπό τον οποίο τα δίνετε. Στην προσπάθεια ενημέρωσής σας πιθανόν κάποια στιγμή να σας στείλει σχετικό πληροφοριακό υλικό με τη συγκατάθεση σας, την οποία ανά πάσα στιγμή μπορείτε να αναιρέσετε απαντώντας σε αυτό το mail [email protected].   

Επίσης, εάν ΔΕΝ επιθυμείτε να κρατούμε και να φυλάττουμε τα στοιχεία αυτά στη βάση δεδομένων μας, παρακαλώ απαντήστε σχετικά  σ’ αυτό το mail [email protected] και σας διαβεβαιώνουμε πως θα τα διαγράψουμε στο χρονικό σημείο που προβλέπεται από τους σχετικούς νόμους αλλά και από τις μεταξύ μας συμβατικές υποχρεώσεις.

Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία!