News Detail

admin 12 Ιουνίου 2020

Ο πρώτος κύκλος των Live Stream Sessions μας για την γυμναστική στο σπίτι ολοκληρώθηκε

Ο πρώτος κύκλος των Live Stream Sessions μας για την γυμναστική στο σπίτι ολοκληρώθηκε. Μια πρωτοβουλία που λάβαμε αμέσως μετά την ανακοίνωση της καραντίνας προκειμένου να διατηρήσουμε την επαφή μας μαζί σας, αλλά και να φροντίσουμε να διατηρηθείτε σε φόρμα, μέσα από απλές ασκήσεις που μπορούν να πραγματοποιηθούν στο σπίτι, με απλά αντικείμενα που έχουμε όλοι.
Η συγκεκριμένη δράση μαγνήτισε από την αρχή το ενδιαφέρον, όχι μόνο των δημοτών μας, αλλά και πολιτών άλλων περιοχών με αποτέλεσμα τα νούμερα των θεάσεων από την αρχή να είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακά.
Ο πρόεδρος του Οργανισμού κ. Ιωσήφ Βουράκης με αφορμή την ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου της δράσης ανέφερε: “Όπως έχω τονίσει και σε παλαιότερες δηλώσεις μου, η πανδημία ήταν μια πρωτόγνωρη κατάσταση για όλους μας. Δεν γνωρίζαμε με τι έχουμε να κάνουμε, τι έπρεπε να αντιμετωπίσουμε.. δεν είχαμε αντανακλαστικά για κάτι που για πρώτη φορά αντιμετώπισε όλο ο πλανήτης. Από τις πρώτες κι όλας ήμερες αφού έγινε σε όλους μας κατανοητό ότι η μόνη αντιμετώπιση ήταν η πρόληψη, το να μείνουμε δηλαδή σπίτι, έλαβα μια πρωτοβουλία εκμεταλλευόμενος τα εργαλεία που μας δίνει το διαδίκτυο και η τεχνολογία. Ο κόσμος ανταποκρίθηκε από το πρώτο κι όλας βίντεο και αυτό με έκανε να καταλάβω πως ίσως βρήκαμε μια λύση για μια απομακρυσμένη τυπική άσκηση από το σπίτι.
Η μεγάλη απήχηση των βίντεο και έξω από την πόλη μας, αλλά και το ενδιαφέρον των πολιτών για νέες εγγραφές στα τμήματα του Ο.Π.Α.Ν. είναι ένα ακόμη δείγμα ότι μέσα από μια τέτοια διαδικασία καταφέραμε να προβάλουμε το σημαντικό έργο που γίνεται στα δημοτικά μας γυμναστήρια και από τους γυμναστές μας.
Αφού ευχαριστήσω τους γυμναστές μας και τους συνεργάτες μου που έδωσαν ψυχή στο όλο project, θέλω να ανακοινώσω ότι τα διαδικτυακά μας βίντεο γυμναστικής θα συνεχίσουν και για τους μήνες Ιούλιο – Αύγουστο. Ο κορωνοϊός δυστυχώς είναι ακόμη εδώ, προσέχουμε, μένουμε ασφαλείς και φροντίζουμε για την σωματική μας υγεία.”

Ενδεικτικά θα σας αναφέρουμε κάποια νούμερα για τις θεάσεις των βίντεο που μέχρι στιγμής έχουμε παρουσιάσει:
Τις τελευταίες 90 ημέρες έχετε δει περισσότερα από 73.200 λεπτά βίντεο συνολικά.
Τα βίντεο μας μοιράζονται περισσότερα από 128.000 προβολές συνολικά
Ένα μεγαλύτερο ποσοστό από το 60% των παραπάνω προήλθαν όχι από μέλη της σελίδα μας, αλλά από επισκέπτες που προσέλκυσαν οι συγκεκριμένες δράσεις μας.
Είχαμε θεατές όχι μόνο από τον Πειραιά, αλλά από την ευρύτερη περιφέρεια Αττικής, την Θεσσαλία, την Θεσσαλονίκη, την Πελοπόννησο, τα νησιά του Αργοσαρωνικού ακόμη και την Κρήτη!
Όλα τα παραπάνω τα πετύχαμε μαζί σας, μπορείς να είναι “νούμερα” δηλαδή απλοί αριθμοί, όμως δεν είναι.. είναι άνθρωποι καθημερινοί που βρήκαν μια διέξοδο προς την άθληση μέσω αυτού του νέου μας εργαλείου που αγκαλιάστηκε από την πρώτη στιγμή.