News Detail

admin 21 Απριλίου 2020

ΟΠΑΝ: Δωρεά γεννημένου στην Τουρκία επιχειρηματία

Συνέντευξη Κανάλι Ένα

Μπορεί οι ελληνοτουρκικές  σχέσεις στην εξωτερική πολίτικη να μην διανύουν και την καλύτερη περίοδο, ωστόσο υπάρχει  η δράση βοήθειας από τους γείτονες μας, που δείχνει  ότι τέτοιες στιγμές, η αλληλεγγύη και η ανθρωπιά δε γνωρίζουν σύνορα.

Ο Αγιαβέφε Γιάσαμ, γεννημένος στην Τουρκία και φιλέλληνας επιχειρηματίας, που διατηρεί  φιλικούς δεσμούς με τον πρόεδρο του ΟΠΑΝ Ιωσήφ Βουράκη,  παρέδωσε σήμερα (21/4) υγειονομικό υλικό (μάσκες, ιατρικά γυαλιά, αναπνευστήρες και τεστ κορονοϊου) τα οποία θα δοθούν  σε δημότες που έχουν ανάγκη.

Βέβαια να θυμίσουμε ότι ο επιχειρηματίας, ο οποίος μένει στην Ελλάδα και έχει αρχίσει να δραστηροποιείται επιχειρηματικά στη χώρα μαςδεν στάθηκε μόνο σε αυτό , καθώς πριν από λίγες ημέρες είχε προσφέρει , στον ΟΠΑΝ, πακέτα με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης,  τα οποία δόθηκαν μέσω της ΚΟΔΕΠ και της Ιεράς Μητρόπολης Πειραιά, σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Ο πρόεδρος του ΟΠΑΝ Ιωσήφ Βουράκης  αφού παρέλαβε το υλικό δήλωσε το πόσο σημαντικές είναι αυτές οι δωρεές,  ενώ άφησε κι ένα «παραθυράκι» να υπάρχει και συνέχεια…

Δείτε όλο το αρθρο ΕΔΩ