News Detail

admin 9 Σεπτεμβρίου 2022

Πλήρη ανακατασκευή Δημοτικού Κολυμβητήριου Αντρέας Γαρύφαλλος

Ένα μεγάλο έργο για τον Πειραιά, ένα έργο που θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο τον αθλητισμό στην πόλη μας, ολοκληρώνεται.
Σε λίγες μέρες, μετά από την πλήρη ανακατασκευή του, παραδίδεται στον Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Πειραιά το Δημοτικό Κολυμβητήριο Αντρέας Γαρύφαλλος.
📢Ο πρόεδρος το ΟΠΑΝ Κος Ιωσήφ Βουράκης δήλωσε:
“Είμαι πραγματικά χαρούμενος που ένα τόσο μεγάλο έργο, η ολοκληρωτική ανακατασκευή του κολυμβητηρίου μας ολοκληρώθηκε μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Μετά από 20 ολόκληρα χρόνια καταφέραμε μέσα από το πρόγραμμα Φιλόδημος ΙΙ να ολοκληρώσουμε τις εργασίες και πλέον είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε ξανά το κοινό και τους αθλητές μας στις 15/09/22. Όπως έχω πει πάρα πολλές φορές ο Πειραιάς μας, η πόλη μας αλλάζει κι αυτό αποτυπώνεται και σε όλες μας τις αθλητικές εγκαταστάσεις. Οι συνεργάτες μου και εγώ φροντίσαμε έτσι ώστε όλοι όσοι χρησιμοποιούν το κολυμβητήριο μας από δω και στο εξής να μπαίνουν σε μία πλήρως ανακατασκευασμένη και άρτια εξοπλισμένη αθλητική εγκατάσταση. Πρέπει επίσης να αναφέρω ότι όλοι οι αθλούμενοι μας πλέον θα μπορούν να χρησιμοποιούν και το γυμναστήριο που δημιουργήσαμε εντός των εγκαταστάσεων μας.”